Almanca Yeterlik Sınavında (TestDaF) Geçme Notu Değerlendirme Kriterlerinin Değişmesi Hakkında Duyuru Senato Kararı.

TestDaF Almanca Yeterlik Sınavı Bilgilendirmesi

Hazırlık sınıfı öğrencilerimiz için TestDaF Almanca Yeterlik Sınavı 24 Haziran 2019 tarihinde yapılacaktır. Sınava girecek öğrencilerin saat 9.30'da Yüksekokulumuzda hazır bulunmaları gerekmektedir.

'Deutschland Historisch Erleben'

Yabancı Diller Yüksekokulu'nun düzenlediği 'Deutschland Historisch Erleben' etkinliği Mart ayı boyunca her Salı günü 16:00-16:45 saatleri arasında YDYO 111 no'lu derslikte yapılacaktır.

'Es war einmal... Märchen der Gebrüder Grimm'

Yabancı Diller Yüksekokulu'nun düzenlediği 'Es war einmal... Märchen der Gebrüder Grimm' etkinliği Mart ayından başlayarak her ayın ilk Salı günü 16:00-16:45 saatleri arasında YDYO 213 no'lu odada yapılacaktır.

'Theater AG' Etkinliği

Yabancı Diller Yüksekokulu'nun düzenlediği 'Theater AG' etkinliği iki haftada bir 16:00-16:45 saatleri arasında YDYO 126 no'lu odada yapılacaktır.