Kültür ve Etkinlik

Üniversitemiz 10.05.2018 tarihinde Beşiktaş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile birlikte şiir ve müzik temalı kültürel bir etkinlik gerçekleştirmiştir. Söz konusu etkinlik, üniversitemiz ve Beşiktaş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi arasında imzalanmış olan eğitim, sosyal ve bilimsel işbirliği protokolü çerçevesinde düzenlenmiştir. Söz konusu etkinliğin açılış konuşmasını Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Aysel Uzuntaş yapmış ve yabancı dil eğitiminde kültürün, şiir ve müziğin önemine değinmiştir. Program kapsamında üniversite ve lise öğrencileri müzik eşliğinde ünlü Türk ve Alman şairlerinin şiirlerini okumuşlardır. Ayrıca Türk ve Alman şarkı ve türkülerden eserler sunarak şiirin ve müziğin cezbedici etkisi sayesinde eğlenceli anların yaşanmasına katkı sağlamışlardır.