2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Almanca Hazırlık Eğitimi Programı  Ders Kitapları Duyurusu

22.08.2019

Üniversitemizin 26.06.2019 tarih ve 2019/53 sayılı Senato Kararı gereği Yüksekokulumuzda fotokopi ve korsan kitaplarla derslere katılma izni verilmemektedir.

Öğrencilerimizin, ders kitaplarını dersler başlamadan önce temin etmeleri gerekmektedir.

Almanca bilgisi olmayıp hazırlık sınıfına temel Almanca seviyesinden (A1) başlayacak öğrencilerimiz, bir yıllık hazırlık sınıfı süresince aşağıda belirtilen A1, A2, B1, B2 ve C1 seviyelerine uygun ders kitaplarından sorumlu olacaklardır.

Temel Almanca bilgisine sahip olan öğrencilerimizin dil seviyeleri, 09 Eylül 2019 tarihinde yapılacak Yabancı Dil Almanca Seviye Tespit Sınavında (onSET’te) belli olduktan sonra seviyelerine uygun ders kitaplardan sorumlu olacaklardır.

Öğrencilerimiz kitaplarını kendi imkânları ile 9 Eylül 2019 ve 16 Eylül 2019 tarihlerinde        (saat: 10:00 ile 16:00 arası)  Yüksekokulumuz Zemin katta kurulacak olan stantta ya da söz konusu kitapları ilgili yayın evlerinden temin edebilir.

Kitap Listesi

Menschen Gesamtband A1

Kursbuch, Arbeitsbuch (Hueber Yayınları)

Menschen  Gesamtband A2