Almanca Hazırlık Eğitimi Programı 1. Kur Sınavı ile ilgili Duyuru

12.11.2020

1. Kur Sınavı, 20.11.2020 tarihinde online olarak yapılacaktır. Sınavda teknik sorun yaşanmaması için gerekli olan tüm tedbirler Yüksekokulumuz tarafından alınmıştır.

Öğrencilerimizin de sınav sürecini sağlıklı bir şekilde yürütebilmesi için gerekli araç, gereç ve teknik donanım ile ilgili tüm önlemleri almaları gerekmektedir. Bu hususta zorluk yaşayabilecek olan öğrencilerimizin, üniversitemizin altyapı imkânlarından faydalanarak bilgisayar laboratuvarlarında sınava girebilmeleri sağlanacaktır. Sınava gözetmen eşliğinde üniversitemiz bilgisayar laboratuvarlarında girmek isteyen öğrencilerimizin, 16.11.2020 tarihine kadar Yüksekokulumuza müracaat etmeleri durumunda gerekli değerlendirme yapılacaktır.

Bunun için aşağıdaki linkten ilgili başvuru formunu doldurup, imzalı dilekçenizi eklemeniz gerekmektedir.

Başvuru Linki