İngilizce Seviye Tespit/Muafiyet Sınavı

02.09.2022

İngilizce Seviye Tespit/Muafiyet Sınavı 16 Eylül 2022 tarihinde saat 11.00’de online (Google Meet üzerinden) olarak yapılacaktır. Sınava hazırlık eğitimini tamamlayan veya Almanca dil yeterliğini belgeleyip lisans eğitimine geçmeye hak kazanan öğrenciler ile daha önce İngilizce Seviye Tespit/Muafiyet Sınavına girmemiş olan öğrenciler girebilmektedir. Sınava katılmak isteyen öğrencilerin aşağıdaki linkten sınav kaydını yaptırmaları gerekmektedir. Sınav kaydı 9 Eylül 2022 saat 17.00’de sona erecektir.  Kayıt işlemi tamamlandıktan sonra sınava girecek öğrenciler için Google Classroom oluşturulacak ve tüm duyurular/bilgilendirmeler (sınav linkleri, kuralları, sonuçları, vb.) bu sınıf üzerinden yapılacaktır.

Sınava girmeyen öğrenciler tüm İngilizce derslerine devam etmekle yükümlüdür.

Sınav süresince öğrencilerinin kameralarının açık olması gerekmektedir.

Kayıt linki: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeyGTq4135da9iqnr-ZD0UrH_UzCDlP3uATY4m-7dbC0_EeIQ/viewform?usp=sf_link