Konstanz Üniversitesinden Prof. Dr. Christian Krekeler Üniversitemizde Misafir Öğretim Üyesi Olarak Bulundu

18.12.2023

Konstanz Üniversitesinden Profesör Dr. Christian Krekeler, Flying Faculty Programı kapsamında 20.11.-15.12.2023 tarihleri arasında Türk-Alman Üniversitesinde misafir öğretim üyesi olarak bulundu. Yabancı Dil Olarak Almanca Öğretimi Yüksek Lisans programında gerçekleştirmiş olduğu farklı seminerlerin yanı sıra Yabancı Diller Yüksekokulunun öğretim kadrosu için dört ayrı çalıştay/eğitim etkinliği düzenledi. Seminerler ve çalıştaylar/eğitim etkinlikleri öğretim personeli arasında yoğun ilgi gördü ve geniş katılım sağlandı. Prof. Dr. Krekeler, bunun üniversitenin öğretim kadrosunun yüksek düzeyde angajmanını gösterdiğini vurguluyor ve ekliyor: "Benim izlenimim, sadece dünyanın en büyük Almanca dil merkezlerinden biri değil, aynı zamanda en iyilerinden biri olduğunuz yönünde." Prof. Dr. Krekeler'e bu güzel işbirliği ve misafir öğretim üyesi olarak verdiği destek ve katkıları  için içtenlikle teşekkür ediyoruz.