Yabancı Diller Yüksekokulu Hazırlık Sınıfı Öğrenciler İçin Önemli Sınav Tarihleri

19.08.2022

Önemli Sınav Tarihleri Tarih
Yabancı Dil Almanca Yeterlik Sınavı (TestDaF) 1-2 Eylül 2022
Yabancı Dil  Almanca Seviye Tespit Sınavı  (onSET)

(2022 Yılında Üniversitemize kayıt yaptırmış veya af kapsamında gelen öğrencilere yönelik yapılacak Seviye Tespit Sınavı‘dır.
Sınav sonucuna göre öğrenciler seviyelerine uygun hazırlık sınıflarına yerleştirilirler.)
6 Eylül 2022
Saat: 9:30

Kurum İçi Almanca Yeterlik Sınavı (KAYS)

(2022 YKS sonucu veya afla Üniversitemize kayıt olan öğrencilere yönelik yapılan kurum içi Almanca Yeterlik Sınavı’dır.
Sınav sonucunda başarılı olan öğrenciler lisans programına geçmeye hak kazanırlar.)

Detaylı Bilgi İçin Link

7 Eylül 2022
Saat: 9:30
Almanca Hazırlık Sınıfından Muafiyet Sağlayan (Eşdeğerliği Olan) Yabancı Dil Almanca Dil Belgesinin Son Teslim Tarihi 14 Eylül 2022
Online İngilizce Muafiyet Sınavı /Seviye Tespit Sınavı
(Lisans programına başlamaya hak kazanan öğrencilere yönelik yapılan sınavdır.)
16 Eylül 2022
Saat: 11:00